Inženjering & consulting

Zone-Ex Engineering pokriva sve discipline inženjeringa vezane za energetski sektor. Naše stručno osoblje pokriva sva područja inženjeringa, te stavljamo naglasak upravo na dizajn kompletne solucije za vas, kako bismo zadovoljili sve vaše individualne zahtjeve.

Odjel inženjeringa i dizajna je odgovoran za izradu kompletne dokumentacije potrebne za implementaciju projekta, kao što su osnovni dokumenti inženjeringa, zahtjevi za nabavkama/ trebovanjima materijala, tehnički listovi, izuzimanja materijala te kreiranje nacrta. Osim tog, Odjel je angažiran i “na terenu”, u pripremi detaljnih radnih procedura, metoda i sve ostale potrebne dokumentacije pri radu na terenu.

Odjel inženjeringa i dizajna osigurava i solucije re-dizajna projekata, i to po sistemu “ključ u ruke”. Kombinirajući iskustvo i moderne tehnike, u mogućnosti smo integrirati nove tehnologije sa zastarjelim sadržajima, pri čemu za vas kreiramo najekonomičnije rješenje.

Naše usluge consultinga se vežu uz sisteme upravljanja okolišem, otpadom, vodom, okolišnim akcionim planovima, zaštitom okoliša i energetskim studijama, kao i širokim opusom feasibility-studija vezanih uz energetski sektor.

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Iskorištenost memorije

Upiti baze podataka